Yksiköinti.fi

Ota yhteyttä
Lähetä viesti

Mikä Yksiköinti.fi on?

Yksiköinti.fi on tiekuntien ja ojayhteisöiden hallintaan tarkoitettu pilvipohjainen ohjelmisto. Ohjelmisto sisältää perinteisten yksiköinti- ja kirjanpitotyökalujen lisäksi useita toimintaa tukevia työkaluja.

Yksiköinti.fi-ohjelmisto on suunniteltu ensisijaisesti infraisännöitsijän toiminnanohjausjärjestelmäksi, se toimii erinomaisesti myös itsenäisillä tiekunnilla ja ojayhteisöillä.


Ohjelman ominaisuuksia

Asiakasrekisterin hallinta Asiakasrekisteriin voit kerätä kaikki asiakkaasi, riippumatta siitä ovatko ne tiekuntia, yrityksiä tai yksityisiä henkilöitä. Näitä asiakastietoja voit käyttää esimerkiksi asiakaslaskutuksessa.
Tiedostojen hallinta Yksiköinti.fi-palvelussa on oma tiedostopilvi, jossa voit hallinnoidan asiakkaisiisi liittyviä tiedostoja. Tiedostojen hallintatyökalussa voi helposti jakaa asiakirjoja tieosakkaille.
Osakasportaali Osakasportaali on työkalu, jonka kautta tieosakaat pääsevät tarkastelemaan heille jaettuja tiedostoja, sekä ilmoittamaan isännöitsijälle muuttuneet yhteystiedot.
Asiakaslaskutus Asiakasrekisterissä ylläpitämillesi asiakkaille voit tehdä laskuja Asiakaslaskutus-työkalullamme. Työkalulla voit myös seurata myyntireskontraa sekä tehdä muistutuslaskuja.
Tehtävien hallinta Yksiköinti.fi-palvelussa voit hallita myös tehtäviäsi. Tehtävien hallintatyökalun avulla pysyt ajantasalla siitä, mitä on tehty ja mitä on vielä tekemättä.
Yksiköinti ja osittelu Tällä työkalulla pystyt tehokkaasti tekemään yksiköinnin ja osittelun. Työkalussa on tuki eri hoitotason teiden yksiköintiin ja siitä löytyy tuoreimat MML:n painoluku ohjeistukset.
Osakasrekisteri Osakasrekisterissä voit ylläpitää tarvittavia tietoja tiekunnan osakkaista. Työkalussa on myös paikka osakaskohtaisille muistiinpanoille.
Kirjanpito Kirjanpitotyökalumme on erittäin helppokäyttöinen ja monipuolinen. Tällä työkalulla voidaan tehdä täysin sähköinen tilinpäätös sekä allekirjoittaa se sähköisesti.
Tiedotteiden hallinta Ohjelmallamme pystyt muodostamaan tiedotteita, joihin saadaan automaattisesti haettua osakkaiden tiedot. Tällä työkalulla voit tulostaa ja lähettää tiedotteet suoraan osakkaille.
Talousarvio Monipuolisella talousarviotyökalulla voit tehdä mieleisesi talousarvion. Voit halutessasi tehdä talousarvion myös kahdelle vuodelle yhtäaikaa. Talousarvioon pystytään tuomaan paljon tietoa automaattisesti, jolloin työ helpottuu.
KEMERA-hanke työkalu Ohjelmastamme löytyy työkalu KEMERA-rahoitteisten perusparannushankkeiden hallinnointiin. Tällä työkalulla voit muunmuassa hoitaa laskutusta, seurata rahaliikennettä ja saatavia, sekä hallinnoida kokouksia.
Postituspalvelu Sähköpostitse lähetettyjen ja itse postitettujen kirjeiden lisäksi tarjoamme mahdollisuuden lähettää kirjeet postituspalvelumme kautta.
Kokoustyökalu Yksiköinti.fi:n kokousten hallintaan tarkoitettu työkalu on markkinoiden laajin. Sillä voit tehdä seuraavia asioita:
 • Kokouskutsujen luonti, tulostus ja lähetys säköpostitse
 • Hallita kokouksen äänestyksiä
 • Kirjoittaa pöytäkirjaa
 • Skannata valtakirjat suoraan pöytäkirjan liitteeksi
 • Esitellä asiakirjoja
 • Allekirjoittaa pöytäkirja sähköisesti, jopa etänä
Osakaslaskutus Yksiköinti.fi:ssä on monipuolinen työkalu osakaslaskutuksen hallintaan.
 • Laskujen muodostus ja tulostus
 • Laskujen lähetys sähköpostitse
 • Maksamisen seuranta ja muistutuslaskujen luonti
 • Rästi- ja hyvitysmerkinnät
Toimii pilvessä Pilvessä toimivat järjestelmät tuovat monia etuja työpöytä-ohjelmistoihin verrattuna, niitä ovat esimerkiksi:
 1. Ohjelma on saatavilla kaikkialta missä internet toimii
 2. Mobiililaitteiden etuja voidaan hyödyntää tehokkasti. Esimerkiksi
  • Asiakirjojen allekirjoittamiseen
  • Kuittien ja valtakirjojen skannaamiseen
 3. Usea käyttäjä voi käyttää ohjelmaa samanaikaisesti. Myös yhteistyö toimijoiden välillä onnistuu

Tulevia ominaisuuksia

Ajopäiväkirja Ajopäiväkirjalla pystyt kirjaaman työssäsi tulevia ajoja joko reaaliajassa tai jälkikäteen. Ajot voidaan kohdistaa suoraan asiakkaaseen tai hankkeeseen, jolloin ne voidaan siirtää automaattisesti laskutukseen.
Automaatio Pyrimme maksimoimaan automaation määrän Yksiköinti.fi:ssä. Olemme tutkineet, että jopa 70% hallinnon työstä olisi automatisoitavissa ohjelmallisesti.
Videokokoustyökalu Videokokoustyökalun avulla pystyt hallinnoimaan kokousta helpommin kuin nykyisillä työkaluilla. Videokokouksen hallinnointi voi olla jopa helpompaa kuin fyysisen kokouksen.
Karttapohjainen yksiköinti Karttapohjaisessa yksiköntityökalussa tuodaan uusi erittäin tehokas tapa tehdä yksiköintiä suoraan kartan päälle. Tällaisessa yksiköintityössä pystytään hyödyntämään visuaalisuuden tuomaa hahmotuskykyä, sekä korkeaa automaation tasoa.
Ajankäytön ja projektien hallinta Ajankäytön ja projektien hallinta on merkittävä osa jokapäiväistä työtä. Tämä työkalu tulee merkittävästi tehostamaan sitä.


Yhteistyötä toimijoiden kanssa

Pyrimme rakentamaan mahdollisimman paljon yhteistyötä eri alan toimijoiden kanssa. Yhteistyöt mahdollistavat paremman ohjelman kehittämisen, sekä tiedon liikkumiseen tarvittaville toimijoille rajapintojen kautta.

Hinnoittelu

25,00€ / kk Perusmaksu
+
3,40€/ kk Asiakkaasta
Ilmainen 1kk kokeilujakso Kokeile

Muut hinnat

Lisävarmuuskopio ja tiedonpalautus tiedoille: 2,50€ / kk
Lisävarmuuskopio ja tiedonpalautus tiedostoille:   1,10€/Gt/ kk
 
Laskut ja kirjeet
Verkko- ja e-laskun lähetys: 0,50€ / kpl
Laskuttajailmoitus: 1,60€ / kpl
Vastaanottajailmoitus: 0,15€ / kpl
Paperilaskut ja -kirjeet (economy): 1,60€ / kpl
Paperilaskut ja -kirjeet (priority): 2,40€ / kpl
Paperilaskut ja -kirjeet ulkomaille: 2,60€ / kpl
Paperikirjeen lisäsivu: 0,24€ / sivu
Ulkomaan paperikirjeen lisäsivu: 0,37€ / sivu
Paperikirjeen väritulostus: 0,08€ / sivu

Vinkki! Asiakaskohtaisen maksun voit laskuttaa tiekunnalta esimerkiksi sähköisten palveluiden maksuna!
Yhteystiedot 044 9827612
palvelu[at]koodikon.fi
Yritys Koodikon Oy
Y: 2882177-5
Rekisteri- ja tietosuojaseloste
Käyttöehdot